Honda va dezvălui la Geneva noua generaţie Civic Type R!
17 Februarie 2017, 16:18
După cum am şi intuit anterior, în cadrul Salonului Auto de la Geneva cei de la Honda vor dezvălui versiunea de producţie a noii generaţii Civic Type R! Modelul dinamic va fi bazat pe noua,
cea de-a zecea generaţie Civic în caroserie hatchback, în paralel cu care a şi fost elaborat. La exterior noul hot-hatch nipon va fi inspirat din
conceptul dezvăluit anul trecut la Paris numit Civic Type R Prototype (pe imagini). Astfel, ne putem aştepta la un aspect la fel de agresiv, probabil, chiar identic conceptului de pre-producţie.
Conform producătorului nipon, noul Civic Type R va avea sub capotă noul propulsor de 2.0 litri VTEC TURBO, dar câţi cai putere va avea cel din urmă nu se anunţă. Cu siguranţă însă, acesta va fi mai potent decât motorul predecesorului, care dezvolta 310 CP. Ne aşteptăm ca noul Civic Type R să debuteze şi cu un nou record pe Nurburgring Norschleife, pe care predecesorul l-a pierdut în favoarea lui Volkswagen Golf GTI Clubsport S.
Noua Honda Civic Type R va fi produsă la uzina din Swindon, Marea Britanie, începând cu vara 2017. Noul model va debuta în Europa şi în alte pieţi ale lumii, inclusiv SUA, unde pentru prima dată va fi vândut oficial un model Type R.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,701
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!