TechArt celebrează 30 de ani de istorie
23 Martie 2017, 11:00
Acum 30 de ani apărea unul dintre cele mai cunoscute ateliere de tuning, care se specializează în modificarea modelelor Porsche.
Fondat în 1987 de către Thomas Behringer şi Matthias Krauss, atelierul german TechArt iniţial se specializa în
modificarea interioarelor modelelor mai multor branduri, precum Porsche, Lamborghini sau Mercedes-Benz.
În scurt timp TechArt a început să
ofere kituri aerodinamice şi pachete
de performanţă pentru motor, concentrându-şi atenţia doar pe modificarea modelelor Porsche.
Acum, după 30 de ani, TechArt este recunoscut în lumea întreagă pentru calitatea excepţională, la nivel de producător şi opţiunile de individualizare numeroase.
Toate modificările, piesele şi chiar elementele din fibră de carbon, sunt realizate în sediul TechArt din Leonberg, Germania, unde lucrează 75 de profesionişti. La moment TechArt dispune de o reţea de peste 30 de distribuitori în diferite ţări ale lumii.
Apogeul momentului este TechArt GT Street R, cu 720 CP la activ şi un aspect agresiv, disponibil acum şi în versiune decapotabilă, care poate accelera de la 0 la 100 km/h în 2.7 secunde şi atinge viteza maximă de 340 km/h!
Pentru a celebra jubileul, cei de la TechArt au modificat un Porsche 928 S4 – primul model Porsche pe care au pus mâna acum 30 de ani. Numit TechArt Coupe, acesta a primit un kit aerodinamic discret, jante de 18 inch TechArt Formula în culoarea caroseriei şi un interior retapiţat în piele şi Alcantara.
Mai mult decât atât, a fost lansată şi ediţia TechArt Magnum Sport Edition 30 Years bazată pe Porsche Cayenne Turbo S. Acest SUV este echipat cu kitul aerodinamic cu aripi evazate, logouri jubiliare, interior unic şi un motor cu 720 CP (920 Nm) la activ, care-i
permit să accelereze de la 0 la 100 km/h în 3.8 secunde (-0.3 sec.) şi să atingă o viteză maximă de 311 km/h (+27 km/h)!

Mai jos puteţi vedea o galerie amplă cu imagini istorice TechArt.
0
2,126
GALERIE FOTO (44 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!