Honda Jazz facelift debutează cu un nou propulsor în Europa

Cel mai compact model Honda disponibil pe piaţa Europei, hatchback-ul Jazz, a trecut printr-un facelift de mijloc de carieră, iar odată cu acesta a primit şi un propulsor nou. La exterior noul Jazz facelift se deosebeşte prin calandrul revizuit, o nouă bară de protecţie faţă agresivă, blocuri optice cu LED-uri de zi integrate şi bară de protecţie spate redesenată, în timp ce paleta de culori a fost suplinită cu nuanţa Skyride Blue. La interior schimbările s-au rezumat doar la materiale şi combinaţii noi.
Noua Honda Jazz facelift va continua să fie disponibilă cu propulsorul de 1.3 litri i-VTEC (102 CP), în timp ce noua versiune „Dynamic”, care se deosebeşte printr-un design mai sportiv, datorită accentelor de culoare neagră şi cusăturilor de culoare roşie la interior, va fi disponibilă cu un nou propulsor, oferit pentru prima dată în Europa. Noua unitate aspirată natural de 1.5 litri i-VTEC dezvoltă 130 CP şi se conformă normelor ecologice Euro 6. Fiind cuplată la transmisia opţională CVT, noua unitate indică un consum mixt de 5.4 litri şi un nivel al emisiilor CO2 de 124 g/km. Cutia variabilă a fost revizuită, pentru a oferi reacţii instantanee şi o acceleraţie liniară.
În dotarea de bază noua Honda Jazz facelift vine cu sistem de frânare autonomă, iar dotările mai bogate oferă sistemul multimedia Honda Connect cu display de 7 inch, camera retrovizoare, sistem keyless şi sisteme de siguranţă precum Forward Collision Warning, Lane Departure Warning şi Traffic Sign Recognition.
Premiera europeană a noului Jazz facelift va avea loc la Salonul Auto de la Frankfurt.
0
2,361
GALERIE FOTO (11 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!