Renault lansează capsula timpului! Scrieţi un mesaj în ea!

Încă de acum câteva decenii, oamenii au început a practica formarea unor capsule ale timpului, în care puneau tot ceea ce reprezintă mai bine epoca actuală, alături de mesaje pentru generaţiile viitoare, îngropând aceste capsule pentru zeci de ani, pentru a fi dezgropate de urmaşi.
Renault lansează o iniţiativă similară cu ocazia recentei prezentări a conceptului 2030 Symbioz la Frankfurt, doar că, deoarece suntem într-o eră digitală, şi capsula timpului a celor de la Renault este una digitală. Mai exact, francezii ne provoacă pe toţi să scriem un mesaj pe Twitter pentru generaţiile viitoare, în care să ne exprimăm propria viziunii asupra felului în care va arăta mobilitatea în anul 2030. Mesajele pot conţine fotografii asociate sau clipuri video şi trebuie să conţină hashtag-ul #RenaultTimeCapsule.
Astfel, cei de la Renault le vor colecta şi le vor „îngropa” în account-ul lor de pe Twitter, urmând ca aceste mesaje conservate digital să fie dezvăluite ulterior în anul 2030, pentru a vedea cât de nostime sau dimpotrivă, adevărate, vor părea în 2030 profeţiile făcute în 2017.

Deci, cum credeţi că va arăta mobilitatea în anul 2030?
0
4,406
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!