Volkswagen Amarok vine la Frankfurt cu o ediție specială și un concept cu un V6 TDI de 258 CP

Pick-up-ul Volkswagen Amarok vine la Salonul Auto de la Frankfurt, care va avea loc între 12 și 24 septembrie, cu o ediție specială și un concept performant.
Ediția limitată Amarok Dark Label este bazată pe dotarea Comfortline și se deosebește prin culoarea caroseriei Indium Grey Matt, elemente de culoare neagră, jante bicolore de 18 inch Rawson, inscripția ”Dark Label” pe caroserie și covorașele de la interior, precum și acoperișul de culoare neagră la interior.
Noul Amarok Dark Label este oferit cu unitatea V6 TDI de 163 CP, cuplată la transmisia manuală în 6 trepte și combinată cu tracțiunea spate sau integrală, sau cu motorizarea V6 TDI de 204 CP, cuplată fie cu transmisia manuală sau automată în 8 trepte, în ambele cazuri combinată cu tracțiunea integrală 4Motion. Noul Volkswagen Amarok Dark Label va fi disponibil din primăvara anului 2018 la un preț de 33,714 euro.
Pe de altă parte, conceptul Amarok Aventura Exclusive, ne demonstrează cum ar putea arăta cel mai exclusiv și performant Amarok din gamă. Acesta este vopsit în culoarea Turmeric Yellow Metallic, dotat cu jante de 19 inch Milford, elemente cromate, o nouă inserție gri pentru bara de protecție față, cusături contrastante la interior, scaune confortabile ajustate electric în 14 direcții, sistem multimedia Discover Media și acoperiș de culoare neagră.
Substratul tehnic însă, este cel mai captivant. Pe acest concept debutează versiunea de 258 CP a dieselului 3.0 V6 TDI, care ar putea apărea în viitor pe modelul de producție. Printre alte soluții este integrat diferențialul spate blocabil la 100%, care este mecanic și oferă capacități sporite de trecere în offroad, iar în jungla urbană este de ajutor camera retrovizoare și sistemul de parcare automată ParkPilot.
0
2,217
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!