Moldova: Poliţia a primit în dotare 54 de automobile Dacia

Astăzi, 16 octombrie, Poliţia a primit în dotare 54 de automobile Dacia (Logan şi Duster), pentru a deveni mai eficientă în recepţionarea solicitărilor cetăţenilor. Aceste vehicule au fost oferite sectoarelor de poliție și unităților de gardă din inspectoratele de poliție teritoriale. Automobilele nu sunt în dotări dintre cele mai ieftine, fiind cel puiţin în dotarea medie Laureate.
Mai mult decât atât, toate cele 203 sectoare de poliție vor fi dotate cu 2053 de unități de tehnică de calcul (computere, imprimante, etc.) oferite secțiilor de urmărire penală și investigații, sectoarelor de poliție și unităților de gardă din cadrul inspectoratelor de poliție teritoriale, peste 4000 de unități de echipament, precum centuri tactice cu huse pentru cătușe, balonașe cu gaz, tocuri pentru pistol, lanterne, cătușe, mănuși tactice, etc. oferite ofițerilor de sector, angajaților poliției implicați în transportarea persoanelor aflate în custodia poliției, angajaților poliției din izolatoarele de detenției provizorie, ofițerilor de patrulare și reacționare operativă.
Valoarea totală a echipamentului şi automobilelor este de 30.7 milioane de lei.

Aceste dotări ale angajaților poliției vin să susțină procesul de dezvoltare al Poliției și să consolideze capacitățile de patrulare, reacționare și intervenție ale Poliției la apelurile cetățenilor, oferindu-le servicii de calitate înaltă.
La evenimentul de înmânare a acestor automobile şi echipamente, au participat vice-ministrul afacerilor interne, Dorin Purice, șeful Poliției, Alexandru Pînzari și Șeful adjunct al Secției Operațiuni a Delegației Uniunii Europene la Chișinău, Marco Gemmer.
0
12,833
GALERIE FOTO (9 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!