Bosch a prezentat discuri de frână de generaţie nouă!

Producătorul Buderus Guss, ce face parte din Grupul Bosch – un furnizor mare de componente auto, a dezvoltat un disc de frână de generaţie nouă, numit iDisc, care promite să fie de două ori mai rezistent decât discurile deja existente!
Producătorul subliniază că, în prezent, 32% din emisiile de particule din traficul rutier sunt atribuite frânelor și anvelopelor, iar aproape jumătate din această cantitate o constituie praful de frânare. Bosch declară că iDisc produc cu 90% mai puţine emisii, comparativ cu celelalte discuri existente pe piaţă. Noile iDisc sunt compuse din fontă cu particule de carbură de wolfram, fapt, datorită căruia ele sunt aproape de două ori mai rezistente în timp şi nu sunt supuse coroziunii. Bosch declară că iDisc se va potrivi perfect automobilelor electrice sau maşinilor care circulă mai mult prin oraş.
Producţia iDisc va începe până la sfârşitul lunii curente. Din motiv că preţul lor este mai mare, comparativ cu concurenţii, pentru început, ele vor fi instalate pe automobilele segmentului premium, iar primul astfel de automobil va fi Porsche Cayenne S.
0
2,780
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!