Să fie acesta cel mai respingător Mercedes-Benz S600 W220? Are doar 23,200 km parcurşi, costă puţin şi nimeni nu-l vrea!

27 August 2020, 16:40
Ilie Toma
A avea bani de o maşină super scumpă, nu înseamnă automat a avea şi bun gust. Există maşini, care întruchipează perfect asta.
Acest Mercedes-Benz S-Class S 600 din generaţia W220 putea fi maşina de vis. Cu un motor imens V12 de 5.8 litri sub capotă, care dezvoltă 367 CP, el trebuia să fie întruchiparea puterii generoase, combinate cu luxul suprem. Dar când pe luxul supre intervine şi kitsch-ul, inevitabil iese o maşină pe care doar proprietarul său poate s-o placă.
Şi proprietarul acestui S-Class W220 a vrut să ştie toată lumea că el e avut, să se vadă de la o poştă că maşina sa e, practic, burduşită cu aur, la figurat şi la propriu. Aşa că toate elementele, care sunt de obicei cromate, aici sunt aurite! Conturul farurilor faţă şi spate, calandrul din faţă, molding-urile de pe uşi, ba chiar şi elementele din jurul farurilor de ceaţă sunt aurite!
N-o să vă vină a crede, dar şi ţevile de eşapament sunt aurite, iar treaba asta are la fel de mult sens ca şi veceurile din aur! Cu un asemenea aspect, nici parcursul incredibil de mic, anunţat de atelierul german de tuning, care îl vinde, nu salvează maşina asta de la repulsie. Da, exemplarul ăsta de Mercedes-Benz S-Class are doar 23,200 km pe bord!
Din fericire, interiorul e mai puţin pângărit de opulenţa asta de aur, fiind lăsat mai aproape de starea sa originală. Dar, dacă atragem un pic mai mult atenţie la detalii, colţurile planşei de bord şi pielea de pe scaune pare atât de uzată şi ponosită, încât nu ne prea vine a crede povestea celor 23,200 km de la bord.
Dar, totuşi, atelierul de tuning care îl vinde e unul cu reputaţie, prezent la toate saloanele auto majore şi parcă n-am crede că-şi riscă reputaţia pentru o maşină. S-ar putea la fel de bine ca primul proprietar să fi avut un comportament uşor „porcesc” în habitaclu, fiind dintre cei care merg cu picioarele împrăştiate pe planşa de bord. Nu ştim, putem doar presupune, dar adevărul e că maşina asta e probabil cel mai respingător S-Class pe care l-am văzut, dar care pretinde a fi super conservat.
Cât costă? Extrem de puţin, judecând după cei 23,200 km parcurşi: doar 17,000 euro, preţ de export din Germania, fără taxe. Însă, dacă ne uităm la aspectul respingător al acestei maşini, e foarte probabil că va mai sta încă multă vreme de vânzare, până va găsi un cumpărător căruia să-i pice tronc.
Voi ce spuneţi, este acesta oare cel mai respingător Mercedes-Benz S-Class din câte aţi văzut? Are el oare 23,200 km parcurşi?
0
4,701
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!