(VIDEO) Bentley pentru drumurile din Rusia? Un Arnage, transformat într-un offroader extrem

18 Noiembrie 2020, 17:02
Redacţia PiataAuto.md
Bentley Arnage a fost cândva simbolul unei maşini aristocratice, rafinate, unde totul era făcut pentru opulenţă şi lux suprem. În acele vremuri Bentley nu visa nici în cele mai negre cosmaruri că va ajunge într-o zis să producă un SUV. Sau să ajungă un ditamai Arnage aristocratic să treacă prin asemenea chinuri şi ciopârţiri cum a păţit acum un exempar în Rusia.
Proprietarul acestui Bentley, însă, şi-a dorit modificarea cu tot dinadinsul. Aşa că acest exemplar Bentley Arnage a primit un cadru dur, fixat de caroseria originală, două punţi rigide de UAZ, un sistem de tracţiune integrală cu toate trei diferenţiale blocabile şi anvelope uriaşe de aproape 1 metru diametru. Caroseria propriu-zisă a rămas neatinsă deocamdată, la fel ca şi tot luxul interior.
Ce-a ieşit în rezultat, poţi vedea în video-ul de mai jos, filmat de unul din cele mai populare canale de YouTube din Rusia (video dispune de subtitre, inclusiv cu traduceri automatizate în engleză şi alte limbi). Apropo, e vorba de acelaşi canal, care acum mai bine de un an a creat un Bentley Continental cu şenile, vestea despre care a făcut înconjurul inimii şi le-a făcut inimile celor de la Bentley, din Marea Britanie, să tresară.

Ce părere ai de această creaţie Bentley?
0
2,658
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!