(VIDEO) Noua Honda Civic Type-R, cu tracţiune faţă şi cutie manuală, pusă la încercare alături 4 modele germane cu tracţiune integrală

21 Ianuarie 2023, 12:37
Redacţia PiataAuto.md
Dacă ar fi să ne gândim la cea mai inegală comparaţie a lui Honda Civic Type-R cu concurenţii săi, ceea ce vedem mai jos ar fi un exemplu perfect. Japoneza Honda Civic Type-R, cu tracţiune faţă şi cu cutie manuală, a fost pusă alături de 4 modele germane cu tracţiune integrală şi cutii automate ultra-rapide, cu sisteme de launch-control. Hm... Oare cine ar putea învinge într-o asemenea cursă?
Aşadar, la linia de start s-au aliniat, pe lângă Honda Civic Type-R, un Mercedes-AMG A35, un BMW M135i, Un Audi S3 şi u VW Golf R de 333 CP. Mercedes şi BMW au 306 CP, iar Audi are 310 CP. Honda are 330 CP. Şi, aşa cum era absolut predictibil, Honda a rămas departe în urma concurenţilor cu tracţiune integrală şi cutii automate, la cursa cu start de pe loc.
Situaţia s-a îmbunătăţit niţel la cursele cu start din mişcare, dar oricum, Honda Civic nu a reuşit să învingă aceste curse în linie dreaptă. Probabil situaţia ar putea fi diferită pe un circuit complet, cu viraje şi cu denivelări şi luptă pentru aderenţă. Dar, aici, această cursă, Honda Civic Type-R a fost învinsă. Iar autorii din video au remarcat de mai multe or că preţul maşinii e foarte mare, printre cele mai mare din cele 5, deşi ea are cutie manuală şi tracţiune doar faţă. Dar, poate incgredientul secret care justifică acest preţ în Civic Type-R e altul?
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
4,603
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!