Accident tragic şi absurd, produs la Ungheni, în urma căruia un tânăr şi un copil pe bicicletă şi-au pierdut vieţile

25 Iunie 2023, 12:28
Redacţia PiataAuto.md
Un accident tragic şi absurd s-a produs ieri noapte în raionul Ungheni din Moldova, pe traseul dintre localităţile Chirileni şi Buşila. În urma accidentului şi-au pierdut vieţile un tânăr de 23 de ani şi un copil de 12 ani, care circula pe o bicicletă.
Conform informaţiilor furnizate de poliţie, accidentul s-a produs în jurul orei 23:00, în condiţii de întuneric. Tânărul de 23 ani conducea o motocicletă, din câte se pare fără elemente corespunzătoare de iluminare şi fără cască, ba mai mult, şi fără permis de conducere. Acesta a lovit frontal, cu viteză, copilul de 12 ani care-şi conducea bicicleta pe acelaşi traseu. În urma accidentului, atât motociclistul de 23 de ani, cât şi biciclistul de 12 ani, au decedat.
Este, din păcate, încă un caz în care ignorarea totală a regulilor de circulaţie şi normelor de siguranţă ia vieţi, atât ale celor direct vinovaţi, cât şi a celor nevinovaţi. Un accident absurd, care pur şi simplu nu trebuia să aibă loc dacă erau eliminate măcar 1-2 din lista enormă de încălcări care s-au conglomerat aici.
0
16,508
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!