(VIDEO) Acesta e un bunic maestru în arte marţiale din Japonia şi nepotul său, care-şi petrec timpul pe o motocicletă cu ataş Ural

26 Iulie 2023, 12:40
Redacţia PiataAuto.md
Există în lumea noastră creaţii motorizate care au ieşit din cursul firesc al timpului şi au devenit imune, atemporale, astfel încât chiar dacă sunt produse aproape neschimbat pe parcursul multor decenii, sunt în continuare adorate şi cumpărate, iar producătorii lor nu trebuie decât să le perfecţioneze periodic, cu mici actualizări. Putem aminti Morgan-ul britanic, sau, dintr-o lume a motocicletelor cu ataş, Ural-ul care venea din URSS-ul de cândva, apoi a aparţinut Rusiei, iar acum Kazahstanului, după relocarea din 2022 a întregii fabrici, pentru a rămâne parte a lumii civilizate.
Iar această apartenenţă a lumea civilizată e răsplătită de fanii Ural cu fidelitate faţă de motocicletele cu ataş cu emblema Ural. Şi doi din cei mai neaşteptaţi şi surprinzători fani vin tocmai din Japonia. E vorba de un bunic maestru în arte marţiale, pe nume Lee Murayama, şi nepotul său, Yukito Suzu.
Aceştia au o legătură specială de bunic şi nepot, care naşte toată admiraţia. În primul rând, bunicul îl învaţă pe nepotul său artele marţiale, transmiţându-i tot ce ştie şi poate micuţului, pentru o nouă generaţie.
În al doilea rând, după ce-şi petrec lecţia cu disciplină şi fac curat în atelierul lor, aceştia pornesc din când în când la câte o ieşire în afara oraşului Osaka, unde locuiesc. Iar ieşirea e făcută cu o motocicletă cu ataş Ural Gear Up, pregătită pentru aventuri şi offroad.
E ceva cu totul neobişnuit să vezi un maestru de arte marţiale japonez conducând un Ural prin împrejurimile Osaka, cu nepotul său, sau să-i vezi sorbind ceai cu priveliştea oraşului în faţă, de la înălţime, dar tocmai asta face această istorie atât de specială. Într-atât de specială, încât cei de la Ural au filmat un scurtmetraj cu ei, pentru a inspira toţi ceilalţi fani de Ural şi motociclete din lumea întreagă.
Vezi acest video mai jos.
0
1,162
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!