(VIDEO) Doi youtuberi încearcă să afle care maşină o fi mai bună, o Toyota Prius nouă sau un Bentley Azure clasic, la acelaşi preţ

25 Iulie 2023, 10:52
Redacţia PiataAuto.md
Unele modele ultra-luxoase, care au ajuns deja clasice, pot fi găsite în zilele noastre la preţuri destul de decente. Spre exemplu, un Bentley Azure din 1996, cu un motor V8 de 6,75 litri, care era o maşină de vis în anul 1996 şi costa o sumă exorbitantă de bani, poate fi cumpărată acum, într-o stare bună, cu dor 35 mii dolari SUA. Şi exact atât costă şi o Toyota Prius nouă, o maşină care e la polul opus al eşichierului auto, cu un sistem de propulsie conştiincios cu mediul şi cu tendinţa de a fi o alegere raţională, nicicum de vis. Ei bine, doi youtuberi au încercat să afle care dintre cele două maşini total diferite o fi mai bună.
Aşa că au creat pentru aceste maşini o serie de provocări şi probe comparative, pentru a afla răspunsul. Spre exemplu, care dintre maşini reuşeşte să sufle mai repede aer rece graţie aerului său condiţionat. Sau care e mai silenţioasă.
A urcat încercarea de a parca lateral, care a reuşit de minune în Bentley şi mai puţin bine în Toyota, chiar dacă ultima are un sistem de parcare automată.
Youtuberii au adus şi un grup de oameni aleatorii, pentru a estima ce le place mai mult, şi toţi cu excepţia unui au ales Bentley.
Şi, în fine, la final a venit şi un duel direct la acceleraţii. Cine crezi că a învins — sistemul hibrid modern sau bătrânul motor V8 imens de 6,75 litri? Ei bine, dacă ai zis Toyota, mizând pe electromotoare, te vom dezamăgi. Bentley a învins, cu bătrânul V8.
Vezi toată experienţa în video-ul de mai jos.
0
2,838
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!