(VIDEO) Întoarcere cu drift lângă pietoni a unui Mercedes, surprinsă la o intersecţie Chişinău

21 August 2023, 09:15
Redacţia PiataAuto.md
În ultimii ani în Moldova s-au înăsprit pedepsele pentru mai multe tipuri de încălcări, de la cele de depăşire a vitezei şi neacordarea a trecerii pietonilor, până la cele ce implică un condus agresiv, curse de stradă şi tot soiul de alte manevre, majoritatea din aceste pedepse noi fiind introduse după producerea unor accidente de rezonanţă. Dar, în pofida acestui fapt, se pare că în Chişinău mai pot fi surprinse asemenea situaţii precum cea de mai jos, în care un Mercedes întoarce înapoi într-o intersecţie, dar o face cu un derapaj în cerculeţe, cu maşina sa la doar circa 1-1,5 metri de pietoni.
Totul s-a produs pe bulevardul Moscova din Chişinău, la intersecţie cu strada Miron Costin. Un Mercedes a întors la semafor, dar odată cu asta a făcut două rotiri complete la 360 grade. Am fi putut să ne gândim la un derapaj involuntar, dacă ar fi fost doar o scurtă derapare, urmată de o restabilire a maşinii, dar aşa, sistemul ESP al maşinii nu ar lăsa pur şi simplu maşina să facă 2 rotiri complete fără a înăbuşi motorul, prin urmare e clar că e o manevră cu intenţie.
De această dată totul a sfârşit fără ca cineva să fi fost rănit, dar o asemenea manevră, făcută lângă pietoni, poate sfârşit oricând mult mai trist.
Vezi totul în video-ul de mai jos.

Sursa video: Facebook / grupul GBM.Online
0
2,956
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!