Un şofer de camion a provocat pagube de 100 mii euro pe o autostradă din Germania după ce a uitat să închidă bena

25 Septembrie 2023, 19:40
Redacţia PiataAuto.md
Un şofer de camion din Germania a provocat pagube de 100 mii euro pe o autostradă din Germania, după ce a livrat asfalt la locul unde aveau loc reparaţii la autostradă, dar a uitat să închidă bena. Mergând cu ea deschisă, a lovit o construcţie cu indicatoare rutiere electronice de deasupra autostrăzii.
Bena şi cilindrul basculantei s-au dovedit a fi mult mai rezistente, astfel că au doborât construcţia. Din fericire, aceasta a căzut în spatele cabinei, nu peste cabină, astfel că şoferul a scăpat nevătămat.
De fapt, şi cabina camionului Scania R500 a rezistat neaşteptat de bine la impact, fapt menţionat şi în comunicatul poliţiei. Practic, camionul va avea nevoie de reparaţii minime, dacă la verificări nu iese la iveală vreun defect ascuns.

Însă pentru a ridica construcţia doborâtă a fost nevoie de intervenţia unei macarale specializate, iar poliţia germană a anunţat că estimează pagubele la 100.000 euro. Nu e clar cineva va plăti aceste pagube, cel mai probabil compania de asigurare, dar şoferul de camion are toate şansele să fie concediat după această ispravă.
Totul s-a întâmplat la sfârşitul săptămânii trecute pe autostrada A3 din Bavaria, între Seligenstadt şi Aschaffenburg, în direcţia Wurzburg. Autostrada a fost blocată complet preţ de câteva ore.
0
52,643
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!