(VIDEO) BMW-ul din accidentul de pe traseul Chişinău-Hânceşti a fost surprins cu doar câteva zile în urmă în maniere tupeiste de condus

10 Septembrie 2023, 10:53
Redacţia PiataAuto.md
Ieri dimineaţă anunţam despre producerea unui accident grav, cu viteză enormă a unui BMW, pe traseul Chişinău-Hânceşti, în seara zilei de vineri. Acolo un BMW făcuse o depăşire pe contrasens, peste linia dublă continuă, la viteză mare, iar când a revenit pe banda sa n-a mai putut ocoli şi opri în spatele unui microbuz, pe care l-a lovit din plin. Şoferul microbuzului s-a ales cu răni aparent uşoare, dar maşinile au fost deteriorate puternic. Ei bine, se pare că şoferul de BMW a fost surprins cu doar câteva zile în urmă în manevre tupeiste de condus prin Chişinău.
Dacă am fi văzut acele manevre fără a şti despre accidentul care a urmat peste câteva zile, mulţi dintre noi am fi spus că acest şofer cu siguranţă îşi caută cu insistenţă stâlpul sau zidul care să-i stăvilească aceste porniri. În cazul lui, această premoniţia s-a adeverit repede, sub forma unui microbuz, la un pas de a crea victime în vieţi omeneşti.
Imaginile surprinse la 1 septembrie cu acelaşi BMW îl arată mergând pe contrasens pe ceea ce pare a fi strada Ion Inculeţ din Chişinău. Apoi, când dă faţă în faţă cu traficul, încearcă să intre pe banda dreaptă, fentând autorul filmării.
Mai sus, urmează depăşiri peste linia continuă şi peste zona de siguranţă, delimitată la următoarea intersecţie, creând noi situaţi de accident.
Iar video-ul de mai jos se încheie cu o secvenţă filmat deja pe traseul Chişinău-Hânceşti, de către un martor la accident, care i-a făcut şi o sonorizare ad-hoc situaţiei, vociferând sentimentele pe care le vedea pe faţa şoferului de BMW. Această situaţie ar trebui cu siguranţă să servească drept o lecţie de cauză şi efect rezultat pentru mulţi dintre cei care mai consideră că pot conduce în asemenea manieră.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
1
4,869
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!