(VIDEO) Cum e să conduci noul Ford Bronco clasic, lansat de australieni şi americani în zilele noastre

14 Septembrie 2023, 12:24
Redacţia PiataAuto.md
Acum trei săptămâni, publicam o ştire în care anunţam lansarea lui Gateway Bronco, modelul care e efectiv un Ford Bronco clasic, lansat în producţie de serie mică de către două companii în parteneriat, una din SUA şi alta din Australia. Deşi arată ca o maşină originală restaurată cu grijă, noul Bronco clasic are, de fapt, o tehnologie modernizată sub capotă, concepută pentru a se încadra în dimensiunile esenţa originală.
Astfel, maşina e tot construită pe cadru dur, ca şi originalul, doar că acest cadru dur a fost reproiectat şi e produs acum, având şi zone de absorbţie la impact, şi aliaje mai moderne şi mai rigide aplicate în el.
La fel s-a întâmplat şi cu suspensia şi toate componentele-cheie. Maşina are acum şi sistem ABS; şi ESC, deşi arată ca un Bronco de acum multe decenii.
Mai mult ca atât, sub capotă montat motorul V8 de 5,0 litri al celor de la Ford, cu 460 CP la activ, care sună excepţional şi care face toată senzaţia de condus magnifică. El e cuplat la cutia automată de 10 trepte, nu la una manuală, dar se pare că asta n-ar fi o problemă pentru cumpărători.
Protagonistul unui canal de YouTube a mers în California pentru a cunoaşte acest modelul pe viu, vorbind totodată şi cu omul din spatele ideii. Şi, la fel de important e că maşina a fost apoi scoasă pe trasee libere de coasă, numai bune pentru a tura motorul V8 la note înalte şi a simţi condusul acestui Ford clasic!
Şi partea frumoasă e că el nu se simte în totalitate ca o maşină modernă. A rămas supus legilor fizice universale, având ruliu în viraje şi amintind de original!
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
1,224
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!