(VIDEO) Poliţia din SUA a tras pe dreapta un Ford care transporta un taur imens pe locurile din dreapta

5 Septembrie 2023, 13:09
Redacţia PiataAuto.md
Poliţia din Norfolk, statul Nebraska din SUA, a fost consternată să observe un Ford care transporta un taur imens, cu coarne la fel de imense, pe locurile din dreapta. Maşina avea acoperişul şi parbrizul tăiat pentru a-i face loc taurului, iar pe partea dreapta exista o bară care ar fi trebuit să împiedice taurul să-şi întoarcă privirea şi coarnele spre maşinile de alături.
Poliţia a primit un apel de la un trecător, care a observat maşina în trafic, iar în scurt timp un echipaj l-a tras pe dreapta pe şofer. Doar că şi poliţiştii au aşteptat să vadă un taur mai mic, eventual care să încapă în habitaclul unei maşini. Taurul uriaş, însă, nu avea cum să nu atragă atenţia şi privirile.
Acesta se deplasa spre un concurs de rodeo, însă poliţiştii i-au explicat proprietarului său că această metodă de a transporta taurul nu e inspirată, aşa că i-au acordat o avertizare şi l-au lăsat să facă cale întoarsă, circulând în afara oraşelor spre casă.
Dacă va mai fi prins transportând taurul în asemenea mod, proprietarul va fi amendat, ceea ce înseamnă că va trebui să recurgă la o remorcă specializată, iar Fordul cu acoperişul tăiat va rămâne o amintiri a ideii sale bizare.

Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
1,937
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!