(VIDEO) Reacţia exemplară şi neobişnuit de calmă a unui şofer de maşină electrică din Chişinău l-a ajutat să evite un accident

29 Septembrie 2023, 09:21
Redacţia PiataAuto.md
Reacţiile şoferilor în cazul apariţiei unor situaţii neprevăzute în condus pot fi diferite. Preferabil e să se poată acţiona pentru evitarea obstacolului, păstrând controlul maşini şi păstrând cumpătul şi lipsa de panică, pentru a avea acţiuni mai coerente în situaţii critice. Şoferul unei maşini, aparent electrice, din Chişinău, poate servi drept exemplu de asemenea reacţie exemplară şi neobişnuit de liniştită până la final, care l-a ajutat să plece la fel de liniştit acasă, deşi a fost la un pas de accident.
Totul s-a produs la intersecţia străzilor Trandafirilor şi Dacia din Chişinău. Şoferul autor al filmării pornise la roşu şi accelera deja în intersecţia mare din regiune, unde se întâlnesc 5 drumuri. Din partea opusă, un Renault a virat stânga, dar nu i-a acordat prioritate, aşa că autorul filmării s-a pomenit cu Renault-ul în faţa maşinii sale.
A urmat o reacţie de evitare în stilul testului elanului, doar că evitarea a trebuit făcută pe o rază mai lungă, care l-a dus spre strada Trandafirilor, unde a ajuns pe contrasensul pustiu. Fără a panica şi fără a scoate măcar un sunet de indignare, şoferul a continuat să înainteze, a aşteptat să vireze stânga pentru a intra într-o benzinărie, ca să întoarcă şi să-şi continue drumul mai departe.
Dacă vreun şofer ar merita premiul anului pentru calm şi reacţii potrivite la volan, probabil autorul filmării ar fi unul din principalii pretendenţi.
Vezi toată situaţia în video-ul de mai jos.

Sursa video: Facebook / grupul Lista AutoHam Moldova
0
21,738
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!