(VIDEO) O urmărire a unui BMW de poliţia din România a avut o întorsătură de neînţeles, după ce poliţiştii nu l-au putut bloca şi au şi întors pe alt drum

5 Octombrie 2023, 10:38
Redacţia PiataAuto.md
Există poliţişti care pot acţiona prompt în cazul unor urmăriri, iar pregătirea lor avansată, atât în manevrarea maşinilor, cât şi în acţiunile de a reţine fugarii, se percepe imediat. Însă există şi situaţii în care urmăririle şi acţiunile poliţiştilor par atât de stângaci, încât ajungem să ne întrebăm cum e posibil să se întâmple una ca asta. O asemenea urmărire de neînţeles a avut loc acum trei zile, la data de 2 octombrie, pe străzile oraşului Bucureşti, iar momentul crucial a fost surprinsă de o cameră de bord a unui alt automobil din trafic.
În după amiaza acelei zile, poliţia a observat şoferul BMW, care sporise brusc viteza atunci când maşina de poliţie şi-a făcut apariţia în preajmă, în sectorul 2. Poliţiştii au încercat să-l tragă pe dreapta pentru verificări, însă acesta a ignorat solicitările şi somaţiile şi a încercat să fugă, astfel începând urmărirea.
Peste câteva minute urmărirea a ajuns la momentul surprins în imaginile de mai jos, când BMW-ul avea un blocaj în faţa sa pe drum şi nu mai putea continua să fugă. Un moment perfect pentru a-l opri, nu? Însă poliţiştii au acţionat haotic şi instinctiv, încercând să tragă de uşă, fără a bloca BMW-ul cu maşina proprie, fără a folosi vreun element din dotarea lor.
Aşa că şoferul de BMW a avut timp să facă 8 manevre de întoarcere pe acest drum, fără ca poliţistul să-l poată împiedica, iar apoi a putut pleca pe lângă Dacia poliţiei.
Culmea, însă, e că poliţistul de la volan a avut şi el nevoie de 5 manevre pentru a întoarce şi nici n-a observat că BMW-ul a luat-o la stânga la intersecţia aflată la câţiva zeci de metri, aşa că autospeciala poliţiei a luat-o la dreapta, spulberând astfel întreaga urmărire.
Totuşi, poliţia a confirmat că l-a găsit ulterior pe şoferul de BMW. Acesta avea permisul de conducere suspendat, prin urmare, va fi acum cercetat pentru condus fără permis. Şi probabil şi pentru fuga de poliţie.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
2,561
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!