(VIDEO) Un troleu rupt al unuia din cele 10 troleibuze elveţiene cumpărate la mâna a doua în Chişinău, a intrat direct în parbrizul unui taxi

24 Octombrie 2023, 09:22
Redacţia PiataAuto.md
O scenă neobişnuită a avut loc ieri pe o stradă din Chişinău, care aminteşte mai mult de scenarii întortocheate de film. Troleul unuia din troleibuzele din Chişinău s-a rupt, iar capătul barei, cu tot cu sabotul de alimentare, a intrat direct în geamul unui taximetru de alături. Troleibuzul este unul din cele 10 exemplare articulate, cumpărate la mâna a doua de primăria Chişinău din Elveţia, la preţ mic.
Troleibuzele ce provin din Elveţia au fost puse în circulaţie la începutul lunii septembrie 2023, starea acestora fiind aparent destul de bună. Este deci, o situaţie cu totul bizară ca un troleu să se rupă în asemenea mod.
Din fericire, troleul a intrat prin centrul parbrizului taximetrului, fără a apuca să rănească pe cineva, deşi cu siguranţă le-a provocat celor din habitaclu o sperietură.
În mod normal asigurarea trebuie să acopere dauna provocată taximetrului, dar cei de la Regia Transport Electric din Chişinău cu siguranţă ar trebui să verifice toată partida celor 10 troleibuze recente, pentru a inspecta integritatea structurală a troleelor lor, or, aici totul s-a trecut fără răniri ca prin minune, însă o repetare a unei asemenea situaţii ar putea să nu mai treacă atât de uşor.
A încercat să obţinem un comentariu de la Regia Transport Electric Chişinău, dar niciun număr de telefon afişat pe site nu a răspuns, cu excepţia call-center-ului, care ne-a redirecţionat la un alt număr de anticameră care nu a răspuns.
Scena la câteva minute după incident, a fost surprinsă de un trecător. Vezi totul în video-ul de mai jos.

Foto: Telegram / automobil_md
0
4,407
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!