(VIDEO) Întrecere între un Bugatti Veyron din prima iteraţie, un Porsche 918 Spyder şi un bolid de Formula 1 cu motor V8

4 Noiembrie 2023, 13:47
Redacţia PiataAuto.md
Bugatti Veyron a fost o maşină de vis multă vreme, fiind primul model care a trecut de bariera de 1.000 CP pentru o maşină de serie. Acum, însă, e deja un model clasic, care are uneori nevoie de tratament similar, cu multă atenţie. Cam asta pare a fi şi situaţia lui Veyron de mai jos, care refuza să-şi dezlănţuie puterea ca atunci când era nou, preferând să pornească mai lent, motiv din care a şi pierdut la distanţă mare în faţa celorlalte două maşini, chiar dacă a fost cea mai puternică maşină.
Porsche 918 Spyder are un sistem de propulsie hibridă, format dintr-un V8 de 4,6 litri şi două electromotoare, care livrează 887 CP. Deci, mai puţin decât cei 1.001 CP ai motorului W16 de pe Bugatti.
Iar bolidul de Formula 1 vine din perioada când acestea aveau motoare V8 şi sunau superb. E exemplarul cu care Sebastian Vettel a adus victorie echipei sale la acea perioadă! Are 800 CP, dar cântăreşte doar 700 CP, aşa că e în avantaj.
Şi asta s-a văzut în întrecerea dintre cele 3 maşini. Bolidul de Formula 1 a fost constant în faţă, iar partea frumoasă e că Porsche 918 s-a ţinut foarte aproape de el!
Bugatti a atins timpi mediocri, însă problema a acestui exemplar, nu al modelului per general. Dar asta spune mult despre ce bătăi de cap în mentenanţă poate da o asemenea maşină.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
7,285
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!