(VIDEO) Şapte proprietari de BMW-uri din gama M din Moldova şi-au filmat ieşirile cu maşinile în grup

30 Noiembrie 2023, 19:45
Redacţia PiataAuto.md
Despre faptul că actualul BMW M3 G80 e una din cele mai savuroase maşini din câte se produc în prezent spunem de multe ori, mai ales după ce noi am călătorit cu un exemplar prin Alpi, apoi l-am galopat aproape de 300 km/h pe o autostradă fără limită din Germania. Dar nici măcar noi nu ştiam cât de multe exemplare de M3 G80 există deja în Moldova, o ţară mică, cu o piaţă mică de asemenea maşini exotice. Ba chiar există şi un M3 Touring G81, deci M3-ul în caroserie break! Toate aceste BMW-uri figurează într-un video filmat şi publicat recent de către 7 proprietari de BMW-uri din gama M, care şi-au filmat ieşirile de grup.
Astfel, din cele 7 maşini filmate, două sunt M3 G80 în caroserie sedan, încă un M3 Touring G81 în caroserie break, şi încă un model înrudit — M4 de generaţie actuală G82. Deci 4 din 7 maşini sunt din familia M3 şi M4 actuală, toate fiind identice în esenţa lor tehnică.
Încă două maşini sunt M3 din generaţia precedentă, unul sedan şi unul coupe, iar cea de-a 7-a maşină e un X3M, model care are, în esenţă, acelaşi motor ca şi M3 G80, cu câteva diferenţe la arbore cotit şi alte mici detalii.
Trebuie să mai spunem că video-ul e filmat şi montat cu multe ore de muncă puse în el, deci e un efort ce merită apreciat.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
7,425
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!