Prima pagină  »  Anunţuri auto  »  Afişare anunţuri »  Audi A6 2019 - 30,000 EUR
4 DECEMBRIE 2023 - 10:18
189
Audi A6
4 imagini în total
Vizualizări anunţ: 189
DATE GENERALE
Anul şi luna fabricării sau primei înregistrări
2019/01
Distanţa parcursă
10,000 km
Culoare
alb
SPECIFICĂRI TEHNICE
Cutie de viteze
manuală
Tip motor
diesel
Capacitate cilindrică
2.0
Putere
600 CP
Tracţiune
faţă
CONSUM COMBUSTIBIL
Regim urban
2.2 litri/100 km
Regim extra-urban
2.9 litri/100 km
Regim mixt
3.7 litri/100 km
DOTĂRI
jante din aliaj uşor, anvelope noi.
DESCRIERE PERSONALIZATĂ
Cu bucurie vă întâmpinăm pe Piatavaz.md - destinația dumneavoastră de încredere pentru șine auto de înaltă calitate și servicii profesioniste pentru vehicule! În universul nostru auto, descoperiți o gamă variată de anvelope adaptate cerințelor celor mai exigente categorii de șoferi, indiferent de tipul de vehicul - de la mașini de pasageri la SUV-uri și camioane. Produsele noastre îmbină tehnologii avansate, durabilitate și confort în timpul condusului.

Serviciul nostru de întreținere auto, oferit de o echipă profesionistă, acoperă nevoile de la întreținerea de rutină la reparații complexe. <a href="https://piatavaz.md" target="_blank">Piatavaz.md</a> Fiecare vehicul merită atenția cuvenită, iar noi suntem aici pentru a asigura un serviciu de calitate.

Piatavaz.md se preocupă și de impactul asupra mediului, oferind opțiuni de anvelope cu economie de combustibil și consum responsabil de resurse. Alegeți https://piatavaz.md pentru a beneficia de parteneriate de încredere în domeniul anvelopelor și al serviciilor auto!

???? Contact: +373 68 206 549
???? Website-ul nostru: https://piatavaz.md
LA FEL NE CAUTA:
Автосервис в Кишиневе, Ремонт авто, Диагностика, Обслуживание автомобилей, Недорогой ремонт, PiataVaz, Шиномонтаж, Замена шин, Автосервис с гарантией, Ремонт различных узлов и систем, Техническое обслуживание, Кузовной ремонт, Ремонт двигателя, Ремонт ходовой части, Ремонт топливной системы, Ремонт тормозной системы, Ремонт и заправка кондиционеров, Ремонт системы отопления и охлаждения, Ремонт коробок передач, Ремонт трансмиссии, Ремонт и замена датчиков, Ремонт электрики, Дополнительные возможности, Сход-развал, Ремонт рулевого управления, Замена масел и жидкостей, Замена ремней и цепей, Ремонт выхлопной системы.
PREŢ
30,000 EUR
INFORMAŢII DE CONTACT VÂNZĂTOR
Fulda Anvelope
Telefon:
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!