Prima pagină  »  CLUB  »  Călătoria vizitatorilor fideli PiataAuto.md în Europa
Redacţia PiataAuto.md
Chişinău
la 17 Iulie 2012 - 20:49
Călătoria vizitatorilor fideli PiataAuto.md în Europa
 
Stimaţi prieteni,

redacţia noastră îşi menţine promisiunea de a planifica o călătorie europeana la care ar participa cei mai fideli vizitatori ai site-ului nostru. Avem 3 rute pregătite, una dintre care pare cea mai potrivită după costuri / locaţii vizitate.

Am apelat şi la câţiva posibili sponsori pentru a atenua eventual, măcar o parte din cheltuielile necesare acestei călătorii. Până la sfârşitul săptămânii vom publica toate detaliile despre cele 3 rute şi costurile aproximative. Dar ca să putem organiza mai eficient lucrurile, vrem să ştim câţi dintre Dvs. v-aţi dori să participaţi la o astfel de călătorie (luna septembrie, spre exemplu), câţi dintre Dvs. dispun de un mijloc de transport pe care ar putea să-l folosească în această călătorie, etc. Cu cât mai multe detalii de oferiţi, cu atât mai exact vom putea planifica costurile, şi cu atât mai multe şanse avem să ne vedem cu toţii visul transformat în realitate.

De asemenea, Vă rugăm să ne informaţi cine dintre Dvs. dispune de paşaport care ar permite circulaţia în spaţiul Schengen şi cine ar avea nevoie de perfectare a vizei. Întrucât redacţia noastră nu este o agenţie turistică, Vă vom putea ajuta doar cu sugestii vizavi de pregătirea actelor pentru viză, însă fiecare va solicita în mod individual viza. De asemenea, noi nu vom acumula bani de la cei care călătoresc, ci fiecare se va asigura că dispune de bugetul minim convenit înainte, cheltuind în mod individual resursele financiare pe parcursul călătoriei.

4-5 automobile ar fi numărul potrivit pentru o caravană excelentă. Unul din automobile e sigur că o să îl punem noi la dispoziţie. Mai discutăm în acest moment despre alte 1-2 automobile care s-ar putea alătura. Am mai avea nevoie deci, de minim 2-3 automobile. 5 maşini x 4 persoane ar rezulta un număr de 16-20 vizitatori fideli (cu tot cu noi, desigur :) ) care am putea călători.

Aşteptăm deci, să ne spuneţi cine dintre Dvs. e interesat, dispuneţi sau nu de documente de călătorie (viză, paşaport RO/RU/BG), dispuneţi sau nu de autoturism care la bordul căruia aţi putea călători + orice alte sugestii. Desigur, dacă reuşim să conturăm planurile în realitate, vor urma câteva offline-uri de organizare între noi!

Vă mulţumim!
5
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!