Prima pagină  »  CLUB  »  Skoda Octavia 3 sau Ford Focus sedan ?
Robert
Bucureşti, România
la 28 Iulie 2013 - 02:36
Skoda Octavia 3 sau Ford Focus sedan ?
 
Dupa parerea mea arată ca un Audi și se conduce ca o Jetta. Are spațiu cât un Audi A6 și consumă cât un Golf. Octavia este alegerea '' smart '' dacă ești pasionat de VW dar nu ți-l permiți. La fel de bine poate fi upgrade-ul de la Logan dacă ai dat de bani și vrei să cheltuiești cel puțin 16.000 de euro pentru transportul familiei. E la fel de bine mașină de șef sau șefuleț atent la cheltuială. Puștanii o vor adora pentru că o să îi facă să pară maturi în timp ce o să o calce de parcă are frâne de curse. (nu are așa ceva) Nu cred că mai există ceva similar pe piață însă într-un asemenea pachet. Cehii au dat lovitura și ne vor da din nou o lecție despre cum să vinzi castraveți grădinarului, adică vor vinde pe rupte mai ales în Germania.Octavia rămâne păcătoasă la suspensii. În spate poate fi neplăcut la drum lung dacă ai ales jante mari și mergi pe drumuri proaste.

Cat despre Focus, din câte am văzut până acum, pe stradă, sedan-ul domină gama Focus-ului. Explicație este una simplă: este varianta care împacă și capra și varza, bună pentru cei care vor să combine utilul cu plăcutul. Mai mult plăcut decât util, dar compensează, prin, ăăă, consum?
Cu siguranță, mașina se dovedește suficient de practică pentru cărat actele unei companii de gume mestecat, deși, ca să acopere investiția de 17.000 de euro, agenții de vânzare trebuie să lucreze pe timp de noapte. Dacă Wagon-ul e prea mult pentru tătic, mașina în patru uși o să alerge la fel de bine pentru tine, cu aproape la fel de multe bagaje. Mereu vei găsi ”bărci” de pus pe plafon pentru hainele care oricum nu vor fi purtate în vacanțe.Dacă mai faci și drumuri lungi, mergi neapărat pe motorul de 1,6 Ecoboost, pentru consumuri de diesel, la performanțe ST.


Ce pareri aveti ?
1
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!