Prima pagină  »  Ştiri  »  Glumele auto la 1 Aprilie!
2 APRILIE 2010, 09:05
1,848
0
Glumele auto la 1 Aprilie!
De Redactia PiataAuto.md
0
Multi dintre producatorii de automobile se demonstreaza a fi foarte glumeti in fiecare an cu ocazia zilei de 1 Aprilie. Iata ca si anul acesta nu a fost o exceptie, iar pe durata intregii zile de ieri multi dintre constructori au incercat sa ne pacaleasca cu stiri foarte originale care au facut sa le admiram umorul de care au dat dovada.

Primul din acestia a fost constructorul spaniol SEAT. Acesta anunta ca a elaborat un nou concept cu numele Leon Ecomotive Prototype, cel care ascunde sub capota un propulsor de 1.6 litri TDI ce consuma in mod extra urban 3.3 litri la 100 km. Specificul acestui model este rezervorul de 545 litri, care impreuna cu consumul scazut ar oferi o raza de autonomie hatchback-ului de cel putin 16.000 km. Hazliu nu?!



Un alt producator ce a dat dovada de mult umor este Infiniti. Japonezii anuntau ieri dimineata ca au elaborat un “super” sistem – Gastronomi. Acesta ar urma sa fie oferit ca optiune pentru noul model Infiniti M, si din moment ce se opteaza pentru acesta, un senzor ar urma sa asculte sunetele emise de stomacul conducatorului, iar in momentul ce sunt detectate careva sunete de foame, pe monitorul sistemului multimedia Conectiviti ar urma sa afara simbolul unui cutit si a unei furculite, care va pulsa in continuu, cerindu-i astfel conducatorului sa opreasca pentru a lua masa.



Al treilea producator glumet este BMW. Bavarezii “demonstreaza” ca tin foarte mult la apartenenta fiecarui britanic la un anumit partid politic, iar astfel, ofera posibilitatea clientilor sai sa opteze pentru un logo personalizat care va coincide cu culorile partidului preferat. BMW anunta ca lucreaza de cativa ani la aceste logo-uri, cele care pot fi foarte usor schimbate de catre clienti, in special cand acestia trec de la un partid la altul.



Chiar si Redactia PiataAuto.md a publicat un articol sub forma unei glume, si anume, cel care anunta ca Dacia Logan si Sandero ar urma sa primeasca o cutie automata variator de la Nissan Qashqai si ca pretul acesteia nu ar trece de 1.100 Euro. Speram ca ati apreciat gluma noastra, iar noi la randul nostru vom spera ca in viitorul apropiat aceste modele chiar sa fie disponibile cu o transmisie automata.

COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!