Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Urmează o duminică fierbinte la Grigoriopol!

8 Iunie 2012 - 08:08
Ilie Toma
Urmează o duminică fierbinte la Grigoriopol!
Duminică, 10 iunie 2012, fanii competiţiilor motorizate din Moldova vor avea ocazia să asiste la un spectacol cu totul deosebit de karting. Spre deosebire de primele două curse de karting din acest an, care s-au desfăşurat pe un traseu improvizat sub podul de la Telecentru din Chişinău, cursa de duminică va avea loc pe un circuit sportiv adevărat, dedicat kartingului, situat în oraşul Grigoriopol, Transnistria.

Traseul complex al circuitului din Grigoriopol are o lungime de 1,080 metri şi se distinge prin abundenţa de curbe solicitante, dar şi prin porţiuni de mare viteză. Una din cele mai rapide astfel de porţiuni are o lungime de 350 metri, iar piloţii karturilor o trec cu acceleratorul presat la maxim. Mai multe şicane şi trambuline vor pune la încercare dură abilităţile piloţilor, dar şi rezistenţa bolizilor pe care aceştia concurează.

Toţi doritorii sunt invitaţi la eveniment. Traseul către locul desfăşurării cursei îl puteţi vedea pe această hartă. Deoarece vorbim de regiunea transnistreană, îi informăm pe cei care vor călători pentru prima dată în regiune că au nevoie să deţină la ei paşaportul sau buletinul de identitate. Evenimentul începe la ora 12:00.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter