O nouă imagine de teasing pentru Rolls-Royce Wraith
13 Februarie 2013, 08:40
Rolls-Royce ne mai zădără cu o nouă imagine de teasing a noului său model – Wraith – care va debuta la Salonul Auto de la Geneva.

Atunci când redacţia noastră a testat
în toamnă în premieră noul
Rolls-Royce Ghost Extended Wheelbase, am obţinut imediat impresia unei puteri imense livrate fără efort, cu un rafinament aproape incredibil pentru un automobil. Când am returnat maşina celor de la uzină, aceştia ne-au întrebat, „deci, care sunt
impresiile Dvs.?”. „Cel mai fascinant lucru e felul în care motorul îţi livrează puterea imensă, fără cele mai mici brutalităţi, cu o lipsă totală şi incredibilă de efort”, am zis noi. „Ei bine, tocmai senzaţia de putere imensă livrată fără efort e una din ideile principale ale
filosofiei Rolls-Royce încă de la începuturile mărcii”, ne-au spus cei de la Rolls-Royce.

Când un reprezentant Rolls-Royce este întrebat „ce putere are maşina asta”, despre un model al mărcii, acesta trebuie să răspundă „adecvată pentru a fi livrată fără efort, Domnule”.
Însă, odată cu apariţia noului Wraith, reprezentanţii Rolls-Royce vor da un alt răspuns la aceeaşi întrebare: „mai mult decât suficientă, pentru a Vă fascina cu adevărat, Domnule”!

Suficient de intrigant, nu?
PiataAuto.mdIlie Toma
2
1,970
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!