Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Toyota Venza ajunge în iunie în Moldova. Cât va costa modelul japonez în ţara noastră?

17 Mai 2013 - 08:57
Ilie Toma
Toyota Venza ajunge în iunie în Moldova. Cât va costa modelul japonez în ţara noastră?
Acum o lună redacţia noastră vă anunţa despre decizia diviziei europene a Toyota de a face modelul Venza disponibil pentru piaţa CSI-ului, inclusiv cea a Moldovei. Astăzi distribuitorul autorizat Toyota în Moldova – Centrul Toyota Chişinău Continent – ne anunţă preţurile lui Venza în Moldova.

Astfel, Venza este disponibilă pe piaţa noastră cu un singur propulsor pe benzină, aspirat natural, de 2.7 litri şi 185 CP, cu sistem Dual VVT-i. Acesta va fi cuplat doar la o transmisie automată cu 6 trepte şi este disponibil atât în combinaţie cu tracţiune pe puntea faţă, cât şi în combinaţie cu tracţiune integrală.

Versiunile cu tracţiune pe puntea faţă vin într-o singură dotare posibilă, de bază Elegance, dar aceasta este deja una extrem de generoasă, incluzând echipări precum jante de 19 inch, faruri bi-xenon, faruri de ceaţă, plafon panoramic acţionat electric (!), cruise-control, tapiţerie din piele, încălzire scaune, sistem de climatizare bi-zonal, sistem multimedia Toyota Touch cu display central, precum şi 7 airbag-uri, şi întreg setul de sisteme electronice de siguranţă. Preţul acestei versiuni în Moldova constituie 30,300 Euro.

Versiunile cu tracţiune integrală sunt disponibile în două nivele de echipări – Prestige şi Premium. Pe lângă toate dotările prezente pe dotarea Elegance, Prestige mai aduce şi cameră video spate, precum şi sistemul inteligent de tracţiune integrală, cu distribuţie activă a cuplului între axe. Această versiune costă în ţara noastră 32,320 Euro.

În fine, versiunea de top, Premium, costă 34,180 Euro şi aduce pe deasupra alte dotări de vârf: hayon acţionat electric, sistem multimedia cu navigare Toyota Touch&Go cu display de rezoluţie înaltă, sistem audio premium marca JBL cu 15 difuzoare, sistem Smart Key Entry & Start, precum şi sistem de dirijare automată a fazei lungi în faruri.

Noua Toyota Venza va ajunge în showroom-ul autohton în luna iunie. Comenzile prealabile pot fi deja efectuate.

Date tehnice şi preţuri Toyota Venza
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter