MINI a dezvoltat ochelari ce combină realitatea augmentală! (Video)
15 Aprilie 2015, 12:45
Realitatea augmentală pătrunde tot mai mult în viaţa noastră, completând realitatea cu elemente virtuale bidimensionale sau tridimensionale, care apar în vizorul celui ce o utilizează. La Salonul Auto de la Shanghai, care va avea loc între 22 şi 29 aprilie, MINI va prezenta prototipul ochelarilor MINI Augmented Vision, care vor completa vizorul conducătorului cu diferite informaţii adiţionale.
Spre exemplu, ochelarii vor putea arăta informaţii ale sistemului de navigare cu săgeţi şi denumiri de străzi, informaţii despre viteza curentă şi limitele de viteză, vor putea conduce la locul unde este parcat automobilul, vor ajuta la parcarea automobilului, sau chiar vor putea „vedea” prin automobil, atunci când conducătorul se află la volan!
Este ceva similar cu Google Glass,
dar sunt mai stilaţi, având un design caracteristic MINI, cu motive preluate de la ochelarii aviatorilor şi oferă informaţie relatată automobilului, fără lucruri de prisos. La moment, ochelarii
ce combină realitatea augmentală sunt la stagiu de proiect, dar cine ştie, poate într-un an doi, aceşti ochelari vor fi un lucru obişnuit şi de ajutor, pentru conducătorii auto.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,498
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (4 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!