Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Citroen lansează noul DS 4 facelift

9 Septembrie 2015 - 17:12
Denis Godorozea
Citroen lansează noul DS 4 facelift
Mai corect ar fi DS lansează noul DS 4, pentru că gama DS (Different Spirit), s-a desprins de Citroen într-un brand premium aparte şi de acum încolo modelele DS nu vor mai avea nici logouri nici inscripţii Citroen pe ele. Astfel în locul lui Citroen DS 4 facelift, avem în faţă „noul DS 4”.

Faţă de predecesor acesta se deosebeşte printr-un calandru realizat în stilul brandului DS şi o nouă bară de protecţie, în timp ce blocurile optice au devenit full-LED.

Cele din urmă însă, nu se integrează prea bine în noua linie de design DS, din această cauză au fost „alipite” elemente din plastic negru chiar la hotarul dintre blocurile optice, calandru şi bara de protecţie. O Realizare departe de a se numi premium, nu-i aşa?!

Interiorul nu a suferit schimbări prea mari, cu excepţia consolei centrale dotată cu butoane modificate şi un nou sistem multimedia cu display de 7 inch, în timp ce butonul de pornire a migrat pe tunelul central, iar tapiţeria este realizată din piele Nappa.

Modelul DS 4 a mai primit şi o versiune mai capabilă pe teren accidentat, cel puţin vizual, numită DS 4 Crossback. Aceasta se deosebeşte printr-o gardă la sol sporită cu 30 mm, roţi mai mari, elemente de culoare neagră pe aripi şi şine pe acoperiş. Sub capota noilor DS 4 şi DS 4 Crossback se adăpostesc propulsoare diesel şi pe benzină cu puteri cuprinse între 130 şi 210 CP.

Noile DS 4 lşi DS 4 Crossback vor debuta la Salonul Auto de la Frankfurt, iar vânzările vor demara în luna noiembrie anul curent.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (12 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter