Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

FRANKFURT LIVE: Noul Renault Megane ne surprinde cu silueta atletică

15 Septembrie 2015 - 12:54
Denis Godorozea
FRANKFURT LIVE: Noul Renault Megane ne surprinde cu silueta atletică
Noua generaţie Renault Megane şi-a făcut debutul public la Frankfurt. Multe din elementele de design ale noului Megane sunt inspirate din proaspătul model Talisman - sedanul care vrea să lupte în segmentul D cu concurenţi precum Opel Insignia, Volkswagen Passat şi Ford Mondeo.

Toate aceste elemente vizuale, adaptate la mărimea lui Megane, arată incredibil de bine la exterior, maşina având o siluetă atletică, bine proporţionată. Posteriorul maşinii arată deosebit de dinamic, deşi, la prima impresie, se pare că dinamismul lui a tăiat un pic din practicitatea portbagajului.

La interior, însă, spaţiul pe locurile spate pare destul de redus, conform standardelor de acum un deceniu din acest segment. Cadranele de bord sunt digitale şi viu colorate, ca şi în cazul noului Renault Kadjar, însă consola centrală este dominată de un display rectangular imens, care reuşeşte cam stângaci să dea senzaţia unei tablete imense şi a unei digitalizări moderne.

Substratul tehnic pare să se fi orientat şi el spre standarde neevoluate. Suspensia spate vine în continuare cu o arhitectură cu bară de torsiune.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (19 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter