Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Fiat Ducato 4x4 Expedition este gata de aventură!

11 Septembrie 2015 - 13:31
Denis Godorozea
Fiat Ducato 4x4 Expedition este gata de aventură!
Expediţiile inedite sunt un deliciu aparte, pe care îl savurăm noi, cei de la redacţie, astfel, nu am putut omite acest exemplar din vedere, prin venele căruia curge adevăratul spirit de aventură.

Prezentat la expoziţia Caravan Salon din Dusseldorf, Fiat Ducato 4x4 Expedition este destinat adevăraţilor aventurieri care mai au obiceiul să schimbe traseul pe unul mai solicitant.

Creat în colaborare cu cei de la Olmedo Special Vehicles, acest Ducato expediţional dispune de o transmisie 4x4 adaptată de Dangel, suspensie ridicată, roţi pentru off-road, troliu pe bara de protecţie faţă, un portbagaj de acoperiş cu două roţi de rezervă şi plăci de metal pentru a înfrunta împotmolirile, iar interiorul este realizat în stilul unei case pe roţi de către cei de la Tecnoform, unde putem găsi pat, televizor, masă şi chiar o mini-bucătărie.

Sub capota acestui monstru expediţional se ascunde un diesel de 2.3 litri MultiJet II care dezvoltă 150 CP. Cei de la Fiat nu anunţă dacă acest show-car va merge în producţie sau nu, dar un lucru este sigur, Fiat Ducato 4x4 Expedition ar putea genera o versiune cu tracţiune integrală pentru Ducato de serie.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
GALERIE FOTO (16 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter