Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Infiniti prefațează designul viitoarelor modele din gama sa, elaborat de fostul șef-designer BMW Karim Habib

La Salonul Auto de la Detorit Infiniti a prezentat noul design al viitoarelor modele din gama sa cu conceptul Infiniti Q Inspiration. Responsabil pentru designul viitoarelor Infiniti este fostul șef-designer BMW Karim Habib, iar conceptul prezentat este chiar primul său proiect în noul post! Niponii nu se vor limita doar la un nou limbaj de design - conceptul, împreunp cu noul crossover QX50, prezentat puțin mai devreme, aduce schimbări majore pentru substratul tehnic al viitoarelor modele.
Revoluție pentru marca niponă o aduce noua platformă, pe care a fost deja prezentat noul Infiniti QX50. Viitoarele modele nipone vor avea tracțiune pe puntea față și vor folosi noul propulsor, debutat pe crossover-ul compact, iar conceptul este menit să prezinte și avantajele noilor tehnologii. Grație noii platforme și motorului de 2.0 litri de dimensiuni compacte, conceptul a beneficiat de o parte frontală mai scurtă, ce a oferit mai mult spațiu la interior.
Conceptul nu ar trebui perceput ca un prevestitor al unui model viitor concret, ci ca prezentarea noului limbaj stilistic al mărcii în întregime, iar dacă să analizăm experimentele de succes produse de marca niponă Lexus, modelele de serie ale căreia, la o primă vedere, par a fi concepte lansate pe drumuri publice, am putea admite că diviziunea de lux al celor de la Nissan și-ar permite experimente curajoase în viitor, mai ales dacă ținem cont de faptul, că responsabil pentru designul viitoarelor modele este renumitul Karim Habib care, eliberat de sub jugul conservatismului, ar putea da frâu liber imaginației și să creeze adevărate opere de artă pe 4 roți.
0
495
GALERIE FOTO (40 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!