Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Un viaduct din apropierea orașului Genova, Italia, s-a prăbușit! Peste 30 persoane și-au pierdut viața

O porțiune de aproximativ 200 m a viaductului Morati al autostrăzii A10 din apropierea orașului italian Genova s-a prăbușit în prima jumătate a zilei de ieri (ora locală). Porțiunea s-a prăbușit peste o cale ferată și câteva clădiri din preajmă, iar potrivit martorilor, câteva automobile traversau porțiunea respectivă în acel moment.
La locul prăbușirii imediat au intervenit forțele de ordine și salvatorii, care activează la fața locului și la ora actuală. În prezent, poliția raportează despre 38 persoane decedate și 16 persoane traumatizate în urma prăbușirii porțiunii de viaduct de la o înălțime de 45 m. Persoanele traumatizate au fost transportate la spital, iar salvatorii continuă căutările persoanelor dispărute, numărul cărora oscilează de la 4 la 12 persoane – la căutarea acestora au fost atrași 250 salvatori dotați cu echipamente de alpinism și câini. În același timp, sute de persoane au fost evacuate din regiunea respectivă din frica unor noi prăbușiri.
Autoritățile nu au identificat încă cauza prăbușirii viaductului. Tragedia a avut loc în timpul unei ploi torențiale, iar printre versiunile numite de autorități, care ar sta la baza producerii incidentului, este siguranța proastă a structurii și traficul supraîncărcat din regiune.
Viaductul Morandi a fost construit în anul 1967. Acesta este o parte a autostrăzii A10, o importantă arteră ce asigură transportarea mărfurilor din porturile locale, ce deservește Riviera italiană și coasta de sud a Franței. Odată dat în exploatare, podul avea misiunea de a deservi traficul rutier cel puțin pentru 100 ani.
0
529
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!