Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

PARIS 2018. Noul KIA Ceed Shooting brake, GT şi GT-Line

3 Octombrie 2018 - 10:43
Ion Pantea
Kia Motors a lansat o nouă generaţie a modelului Ceed în mai multe versiuni simultan.Versiunea Ceed shooting brake şi-a făcut debutul pentru prima oară la salonul auto de la Paris 2018. Alături de shooting brake mai sunt şi Ceed GT, ProCeed GT şi versiunile GT-Line.
Kia Ceed shooting brake încearcă să combine în sine designul sportiv şi dinamic al unui coupe, cu practicul şi ergonomica unui tourer. Designul a fost proiectat în oficiul din Frankfurt, asamblarea însă va avea loc la uzina din Slovakia. Ceed shooting brake este un model dedicat doar pieţii europene, vânzările vor începe de la începutul anului 2019.
Kia Ceed GT va uimi cumpărătorii cu un motor de 1.6 litri benzină turboaspirat, cu injecţie directă. Pentru prima oară acest model va fi primi o cutie cu două ambreiaje în 7 trepte. Din dotări oferă un sistem infotaiment, cu ecran touchscreen de 7.0 sau 8.0 inch.

Versiunea Ceed GT-Line este pentru cumpărătorii care doresc să posede o maşină mai specială, cu elemente de design sportiv atât la exterior, cât şi interior. Ceed GT-Line este oferit cu gama de motoare pe benzină turboaspirate 1.0 şi 1.4 litri, plus o variantă pe motorină de 1.6 litri. Jantele specifice GT-Line, de 17 sau 18 inch vopsite în satin chrome şi gloss black.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (7 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter