Coupe-ul Lexus LC se lansează cu versiunea exclusivă Inspiration Edition! Prin ce se distinge noua inspirație?

Lexus prezintă noul reprezentant al seriei Inspiration Edition – coupe-ul LC 500. Anterior modelul respectiv a fost oferit într-o versiune similară, însă de această dată LC Inspiration Edition este dedicat strict pieței americane, într-un număr limitat de exemplare.
Noul Lexul LC 500 Inspiration Edition va putea fi identificat în trafic în primul rând grație nuanței speciale Nori Green Pearl, disponibile în exclusivitate pentru ediția specială pe piața americană. Elementele decorative de pe caroserie sunt cromate, iar aspectul exterior este finisat de jantele originale bicolore de 21 țoli.
Interiorul este tapisat cu piele fină de nuanța exclusivă Bespoke Saddle Tan, combinată cu Alcantara de culoare neagră pe panourile portierelor. Volanul este îmbrăcat în piele neagră. Fiecare coupe va obține un număr de ordine personalizat, reprezentat pe plăcile metalice de pe pragurile laterale.
Precum și anterior, versiunea Inspiration Edition nu aduce modificări de ordin tehnic – coupe-ul exclusivist va fi disponibil doar cu motorizarea V8 de 5.0 litri, cu 477 CP și 540 Nm la activ. Motorul se cuplează la cutia automată cu 9 rapoarte.
În total vor fi produse doar 100 unități Lexus LC 500 Inspiration Edition. Niponii nu au anunțat încă prețul pentru versiunea exclusivă, însă presa americană anticipează că acesta va depăși pragul de 100 mii dolari per exemplar, or prețul de pornire pentru coupe-urile standard cu aceeași unitate de propulsie în SUA este de 93 mii dolari.
0
308
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
TESTE DRIVE DE CARE AŢI PUTEA FI INTERESAT
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!