Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Cursa Formula 1 Grand Prix Monaco a fost anulată din cauza coronavirusului!

20 Martie 2020 - 10:41
Denis Godorozea
După o serie de amânări anunţate pentru cursele de Formula 1, sezonul 2020, organizatorii anunţă anularea completă a cursei din Monaco pentru acest an — anunţul a fost făcut de FIA după ce în presă au apărut informaţii precum că Prinţul de Monaco, Albert al II-lea a fost testat pozitiv cu coronavirus de tip nou Covid-19.
Astfel, Marele Premiu de Monaco, planificat anterior pentru zilele de 21 — 24 mai 2020, a fost anulat complet în acest an, pentru prima dată în cei 66 ani de istorie. Anunţul a fost făcut după ce în presă au fost distribuite informaţii despre infectarea cu coronavirus a Prinţului de Monaco, Albert al II-lea, marele fan a Formulei 1, care anual personal înmâna cupa câştigătorului cursei şi era prezent la toate competiţiile. Astfel, următoarea cursă va avea loc în Regat abia în 2021.
Amintim că anterior din cauza pandemiei de coronavirus au fost amânate cursele Formula 1 planificate în China, Australia, Bahrain şi Vietnam. Aceste competiţii nu au fost anulate complet, dar vor avea loc mai târziu în acest an. Orarul curselor nu a fost stabilit încă şi urmează să fie anunţat mai târziu. În acest context sezonul 2020 ar putea începe în luna mai a acestui an în Olanda, însă aceasta doar în cazul în care răspândirea infecţiei va putea fi oprită.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter