Week-end-ul accidentelor grave cu grupuri de tineri din satele Moldovei. Încă un accident la Edineţ cu un decedat

23 August 2020, 19:42
Redacţia PiataAuto.md
Week-end-ul ăsta a fost unul din cele mai negre şi mortale pe drumurile Moldovei. O mulţime de accidente grave s-au produs, iar mai multe dintre ele au şi ocupanţi decedaţi, din păcate. Un tip de accidente s-a făcut remarcat în mod deosebit în aceste două zile: cel în care grupuri de tineri aflaţi într-o maşină nimeresc în accidente grave.
Ieri dimineaţă vă anunţam despre accidentul cumplit produs în localitatea Recea din raionul Râşcani, unde un pasager fără centura de siguranţă cuplată a decedat în urma impactului unui Audi, care a ieşit în decor, departe de carosabil. Mai mult ca atât, poliţia a constatat că şoferul era în stare avansată de beţie, având 1.06 mg/l în aerul expirat. Arătam acel accident şi spuneam că e unul aproape clişeic, când tinerii ameţiţi urcă în maşină, şi mai şi lasă pe unul dintre ei, băut, să conducă,
Din păcate, clişeul sumbru s-a repetat chiar următoarea dimineaţă, adică azi, în raionul Nisporeni. Şoferul unui BMW a ieşit şi el în afara unui drum din satul Bratuleni, lovind din plin şi placa de beton a unui pod. Pe lângă şofer, de 22 de ani, în maşină mai erau două tinere, de 18 ani. Toţi trei au scăpat cu viaţă şi au ajuns la spital, dar în privinţa şoferului poliţia a constatat că acesta nu avea permis de conducere, fiind şi în stare de ebrietate, având 0.37 mg/l în aerul expirat.
Tot azi, după amiază, s-a produs şi cel de-al 3-lea accident parcă tras la indigo, de această dată la Edineţ, în satul Alexeevca. La volanul unui Volkswagen Passat se afla un tânăr de 18 ani, fără permis de conducere, în maşină mai fiind alţi 3 tineri, doi de 16 ani şi altul de 20 de ani. La ieşirea din sat, şoferul VW-ului a pierdut controlul şi a ieşit în decor, maşina răsturnându-se de câteva ori. Toţi 4 tineri au fost preluaţi de medici în stare gravă, însă, la scurt timp de la internare, şoferul a decedat la spital. În acest caz nu se cunoaşte starea de ebrietate a celui care se afla la volan, dar forţele de ordine au prelevat mostre pentru stabilirea post-mortem a acestui fapt.

UPDATE 19:46: Încă unul din tinerii internaţi la spital, de 16 ani, a murit la spital în urma acestui accident.
Ce s-a întâmplat cu tinerii din satele Moldovei în acest week-end? Cum de s-au putut întâmpla atâtea accidente aproape identice într-un interval atât de scump?... Spuneţi-ne voi în comentarii ce credeţi!

Sursa foto: Telegram / Ungureanu 112
0
5,198
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!