Aşa ar putea arăta noul monovolum UAZ, moştenitorul faimosului 452 Buhanka!

4 Septembrie 2020, 20:01
Denis Godorozea
UAZ-452, numit în popor "Buhanka", este unul dintre cele mai renumite modele ale industriei auto sovietice, iar asta pentru că timp de cei aproape 60 de ani de producţie, monovolumul ăsta practic nu a suferit modificări stilistice, dar nici tehnice, cu mici excepţii. Lansat pentru prima dată în 1963, modelul continuă să fie comercializat şi în prezent cu actualizări minime.
Ei bine, lucrurile s-ar putea schimba curând, or cel puţin cei de la UAZ analizează posibilitatea lansării unui succesor pentru monovolumul actual, sau mai bine zis arhaic. Designreul Andrey Davydov, în colaborare cu cei de la UAZ, a pregătit o primă schiţă cu un posibil succesor al modelului 452, pe care l-a şi publicat pe reţelele de socializare, îndemnând internauţii să aprecieze noua creaţie.
Deocamdată, însă, nu este vorba despre o eventuală lansare în producţia de serie a unui succesor pentru UAZ-452, or anume acest proiect a fost pregătit în cinstea celor 100 de ani de la formarea URSS. Voi ce părere aveţi despre modificările propuse de designerul rus? Nu pare această "Buhanka" inspirată de noul Tesla Cybertruck? Evident, un pic mai caraghioasă :)
2
4,867
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!