Cutremurător: un şofer a împuşcat pietonul care traversa prea lent, dar regulamentar, în SUA

1 Septembrie 2020, 12:44
Denis Godorozea
Un caz incredibil a avut loc în oraşul Union Springs, statul american Alabama. Un şofer grăbit a tras focuri de armă într-un pieton, care traversa "prea lent" strada, din spusele criminalului. Şoferul a fost reţinut şi riscă acum cea mai dură pedeapsă, or pietonul a decedat până la sosirea ambulanţei din cauza rănilor incompatibile cu viaţa.
Imagine simbol

Cazul a avut loc la 27 august 2020. Potrivit informaţiilor furnizate de Daily Mail, Jeremiah Wesley Penn a pornit la cumpărături cu maşina personală. Pe o stradă din oraşul Union Springs acesta a oprit pentru a ceda trecerea unui pieton pe o trecere special amenajată. La un moment dat, însă, şoferul s-a simţit deranjat că pietonul traversează "prea lent" strada şi a ieşit din maşină pentru a-l lua la pumni pe pieton, un bărbat de 29 ani, Johnarian Travez Allen. Conflictul a avut un final extrem de tragic, or Penn a tras opt focuri de armă în Allen, iar din cauza traumatismelor pietonul a decedat pe loc, până la venirea ambulanţei.

Şocat de cele întâmplate, Penn a părăsit locul incidentului, dar în scurt timp s-a predat poliţiei după propria iniţiativă. Acum Penn, în vârstă de 22 ani, este cercetat penal. Chiar dacă şi-a recunoscut fapta, tânărul riscă pedeapsă cu moartea, care se mai aplică şi în prezent în statul Alabama.
0
1,082
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!