Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Depăşire dublă cu risc de accident frontal, pe ploaie, a unui şofer de microbuz din Moldova

31 Mai 2021 - 21:28
Redacţia PiataAuto.md
Uneori, în Moldova se produs nu doar depăşiri neregulamentare, la limită, când şoferul care încalcă e surprins cumva pe picior greşit şi încearcă a reveni cât mai curând pe banda sa. Există un grad şi mai tupeist de depăşiri neregulamentare — acel în care şoferul care încalcă continuă să meargă cu tupeu pe contrasens direct spre maşinile care merg regulamentar pe banda lor, forţându-le practic pe acelea să tragă pe acostament pentru a evita un impact frontal.
Iar un microbuz de azi a fost surprins făcând o asemenea depăşire dublă, deşi afară ploua şi vizibilitatea era redusă, iar impunerea unei maşină să treacă pe acostament la viteză de traseu poate genera oricând pierdere de aderenţă şi un posibil accident, nemaivorbind de asemenea condiţii de ploaie. Deci, şoferul acestui Mercedes-Benz Sprinter efectiv şi-a continuat depăşirea neregulamentară cu tupeu, fără a-i păsa de riscul unui accident frontal şi de riscul la care-i supune pe toţi ceilalţi şoferi de pe drum.
Situaţia a fost surprinsă în jurul orei 17:25 pe traseul M3 — Cimişlia-Hânceşti, la intrare în localitatea Valea Perjii. Vedeţi întreaga situaţie mai jos.

Sursa video: Facebook / AutomobilistMD
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter