Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) O familie cu doi copii a transformat un autobuz şcolar în casa lor pe roţi şi trăiesc cu toţii în el, călătorind în lumea mare

4 Martie 2022 - 17:51
Redacţia PiataAuto.md
În asemenea vremuri tulburi cu toţii am ajuns să punem preţ mult mai mare pe libertatea de mişcare şi să ne dorim siguranţă pentru cei apropiaţi. Pentru familia de mai jos, senzaţia de acasă încape într-un autobuz, care are libertatea de a fi pe roţi şi de a fi mutat oriunde îi duce ochii, în lumea mare. Da, am văzut mai mulţi oameni în ultimii ani care şi-au făcut un mod de viaţă din a călători şi nu mai vor să se statornicească într-un loc, dar de obicei era vorba fie de călători singuratici, fie de un cuplu fără copii. Azi, însă, vorbim despre o familie, cu doi copii mici, din Canada, care duc un asemenea mod de viaţă de câţiva ani buni.
Mai mult ca atât, copilul cel mai mic al lor s-a născut deja în casa lor actuală pe roţi, întrucât atunci când au pornit să trăiască altfel aveau doar un copil. Nu şi-au construit casa cu bani mulţi. Au cumpărat un autobuz de şcoală vechi şi au lucrat la el în mare parte cu propriile mâini, luând ferăstrăul şi bormaşina în mâini. Şi nu şi-au făcut un lux opulent la interior, ci au căutat mai degrabă să-şi creeze confortul unui cămin familial, în care să se simtă bine şi ei, şi copii lor.
Dacă pozele sunt prea frumoase, e pentru că cei doi, Anada li Dustin, sunt oameni creativi, care au simţul esteticului. Video-ul de mai jos, însă, arată lucrurile mai brute şi mai nefiltrate, punând accent mai ales pe condiţiile pe care le au ei în autobuzul lor.
Apropo, şi-au amenajat până şi o zonă în care copiii fac home-schooling, un concept de grădiniţă de acasă, dacă ar fi să parafrazăm. Dacă fac bine sau nu, educându-şi copiii altfel, nu vom judeca, probabil o pot face ei mai bine. Dar în vremurile în care trăim, probabil această familie se simte măcar un pic mai liberă ca multe altele.
Şi apoi, e ceva magic în stilul ăsta de viaţă, care atrage ca un magnet oamenii dornici să se simtă liberi, fără hotare impuse. Şi se pare că pot să trăiască cu această senzaţie de libertate chiar şi având copii mici.
Vezi mai jos această familie şi casa lor pe roţi.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter