Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Şoferul unei Skoda, surprins la limita provocării unui accident lângă Ivancea, a fost găsit de poliţie şi riscă să rămână fără permis

9 Martie 2022 - 15:08
Redacţia PiataAuto.md
Acum câteva zile publicam un material video surprins de o cameră de bord, pe traseul M2 Chişinău-Orhei, lângă Ivancea, în care şoferul unei Skoda fusese la un pas de provocarea unui grav accident, într-o zonă limitată la 50 km/h, la o trecere de pietoni. Şoferul de Skoda, mergând cu o viteză vizibil prea mare, nu reuşise să oprească în spatele unui Mercedes, care oprise la rândul lui la trecerea de pietoni, aşa că Skoda a frânat brusc, după care a ocolit pe contrasens, pomenindu-se cu pietonul în faţa sa şi evitând la limită un impact cu pietonul.
Astăzi poliţia din Moldova a anunţat că s-a autosesizat, declarând că şoferul a ignorat toate marcaje şi indicatoarele rutiere din zonă prin maniera în care a condus. Şoferul a fost identificat şi i s-a întocmit un proces verbal pentru nerespectarea indicatoarelor, neacordarea priorităţii la trecerea de pietoni, ignorarea marcajelor rutiere, dar şi pentru crearea situaţiei de accident.
Pentru această ultimă încălcare, poliţia anunţă că şoferul riscă să fie privat de permisul de conducere pe un termen de la 6 la 12 luni, iar decizia finală urmează să o ia magistraţii de la judecătoria Orhei, unde cazul a fost remis spre judecare. Pe lângă asta, pentru celelalte încălcări vor fi aplicate amenzi.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter