Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Cum traversează un camion Ural 6x6 cu rol de autobuz un râu învolburat, aproape de a fi luat de ape în aval

9 Aprilie 2023 - 08:22
Redacţia PiataAuto.md
În lipsa drumurilor şi podurilor civilizate, în unele părţi din Rusia încă se mai folosesc camioane mari Ural 6x6 în rol de autobuz, ele având compartimentul obişnuit de încărcare echipat cu scaune, fiind transformat astfel într-un soi de transport public.
Şi dacă pe timp de iarnă totul e îngheţat şi trebuie înfruntată zăpadă sau gheaţa ce acoperă râurile şi zonele mlăştinoase, atunci primăvara marea provocare o constituie traversarea râurilor, care devin mult mai învolburate din cauza debitului crescut de apă. O asemenea traversare de râu a fost surprinsă acum câteva săptămâni, iar camionul Ural a fost la un pas de a fi luat de curenţi în aval.
Admisia motorului e ridicată mai sus şi apa nu creează probleme în acest sens, însă curenţii prea puternici îl fac până şi pe acest camion greu să piardă aderenţa şi-l să plutească uşor, mişcându-l de-a lungul cursului apei. Camionul încearcă să se elibereze din prinsoare cu toate cele 3 punţi antrenate în tracţiune, însă situaţia pare să nu fie prea optimistă, iar camionul e în continuare purtat în aval.
Însă la un moment dat albia râului să lăţeşte şi astfel curenţii slăbesc un pic, iar astfel camionul reuşeşte să prindă aderenţă şi să iasă din râu. Cu siguranţă nu e o călătorie obişnuită şi liniştită într-un autobuz normal.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter