(VIDEO) Dintr-un Bentley inundat şi un BMW, un youtuber şi-a făcut o maşină pentru o replică americană a cursei de la Le Mans

11 Iunie 2023, 10:23
Redacţia PiataAuto.md
Cursa de 24 de ore de la Le Mans este în toiul desfăşurării sale la ora publicării acestui articol şi ea generează atâta fascinaţie în toată lumea, încât în unele părţi ale globului există replici mult mai accesibile a acestei curse, făcute pentru amatori, care vor şi ei să guste din ideea unei curse de anduranţă de 24 ore, dar cu maşini mult mai simple. Un youtuber din SUA a decis să participe la o asemenea cursă din acest week-end, deci în acelaşi timp cu Le Mans-ul original, cu o creaţie bizară ce uneşte bucăţi ale unui Bentley inundat cu un BMW.
E vorba de un Bentley care a fost victima uraganelor din Florida şi a ajuns aproape complet în apă. Sistemul său electric e plin de probleme acum, dar motorul şi cutia, la fel ca şi o bună parte a caroseriei, par foarte viabile.
Cursa din acest an a permis participarea unor maşini ce arată a Bentley pe dinafară, menţionându-se că pot fi orice pe dinăuntru, aşa că youtuber-ul s-a gândit să ia piesele de caroserie de pe Bentley-ul său şi să le pună pe un BMW, ca să nu sacrifice Bentley cu totul.
A urmat o muncă mare de demontare a aripilor, barelor şi capotei de Bentley şi potrivire şi montare a lor pe BMW: Maşina trebuie să pară un Bentley la prima vedere, aşa că s-a muncit mult la măsurări şi tăieri.
S-a montat şi o cuşcă de protecţie pe BMW-ul îmbrăcat în Bentley, iar rezultatul final a ieşit cât se poate de impresionant! Iar cât de performant şi durabil va fi acesta — va arăta deja cursa din acest week-end.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
2,514
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!