Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Richard Hammond alege care a fost cel mai bun Top Gear din toate timpurile

11 Iunie 2023 - 13:38
Redacţia PiataAuto.md
Richard Hammond, alături de Jeremy Clarkson şi James May, nu mai e de mulţi ani protagonistul renumitului show Top Gear, dar, deşi emisiunea mai există şi azi şi a încercat multe formule de prezentatori după ei, majoritatea fanilor sunt unanim de acord că perioada de aur a fost cea care îi avea pe cei trei. Aceştia au trecut ulterior la The Grand Tour şi câţiva ani au lansat câte un sezon pe an, după care şi-au redus prezenţa la câte 1-2 episoade lansate anual. Episoade care sunt excelente în continuare, dar sunt prea rare şi puţine.
Ei bine, pe Richard pare să-l fi apucat nostalgia şi, la rugămintea colegilor săi, acesta a decis să facă un top al celor mai bune emisiune Top Gear din perioada de aur. Acesta a ales o listă mai lungă de emisiuni şi aventuri preferate, care a tot fost scurtată până la nivelul în care s-a ales un număr mic şi s-a vorbit despre fiecare din ele, prin ce a fost specială, alegându-se câte una din fiecare set de două.
Ulterior, au urma luptele de pătrimi de finală între acestea, apoi semifinale şi marea finală, care a trebuit să desemneze cel mai bun Top Gear din toate timpurile.
Te vom lăsa să-l afli din video, dar, dincolo de toate, această evocare a acestor episoade minunate ne aminteşte despre o perioadă în care exista o emisiune auto atât de nebunatică în lumea noastră, care atrăgea atât de mulţi fani. Ne aminteşte despre cum erau maşinile, cât costau acestea, inclusiv la mâna a doua şi cât de variate au fost aventurile din perioada de aur Top Gear.
Vezi totul în video-ul de mai jos şi spune care a fost Top Gear-ul tău preferat în comentarii.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter