(VIDEO) A apărut prefaţarea ultimului episod The Grand Tour, după care Clarkson, Hammond şi May îşi vor spune adio, după 22 de ani de emisiuni împreună

22 August 2024, 16:57
Redacţia PiataAuto.md
De câteva luni bune, fanii legendarului trio din lumea auto — Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May — ştiu că aceştia sau decis să încheie emisiunea The Grand Tour. Încă din decembrie se ştia că mai sunt două episoade filmate şi nepublicate, unul din ele fiind „Sandjob”, publicat în februarie 2024, iar celălalt abia urma să fie difuzat. Ei bine, acum cei de la The Grand Tour au publicat prefaţarea acestui ultim episod, care va apărea în septembrie, iar în el renumitul trio îşi ia adio de la fani, într-un mod care va aduce tristeţe şi nostalgie pasionaţilor auto din întreaga lume.
După 22 de ani în cei trei au filmat emisiuni împreună, întâi Top Gear, apoi The Grand Tour, acum aceştia îşi vor spune adio şi nu vor mai filma împreună. Decizia e una finală, cei trei şi-au radiat şi compania pe care deţineau împreună şi care avea sarcina de producţie a acestor emisiuni. Iar odată cu asta, din păcate, se încheie o întreagă epocă, or, în lume azi pur şi simplu nu mai există emisiuni auto care să poată măcar se apropie de stilul, amploarea şi popularitatea celor produse de cei trei.
Ultimele trei maşini, alese de protagonişti, au fost din nou clasice, dragi sufletului lor. Iar Jeremy, ca întotdeauna, a ales una italiană, o Lancia de această dată.
Şi se pare că ultimul episod va fi magnific atât în locaţiile alese, cât şi în spiritul camaraderesc irepetabil al celor trei.
Şi e păcat, că aceştia mai pot în continuare face emisiuni superbe, iar vârsta lor nu pare a fi atât de înaintată, încât aceştia să devină cumva irelevanţi. Dimpotrivă, într-o lume cu tot mai puţine maşini emoţionale, spiritul atemporal al emisiunilor acestora ar fi o gură preţioasă de aer, care să dilueze mulţimile de maşini aplatizate moderne.
E greu de explicat decizia celor trei de a nu mai filma împreună — ea ar putea fi legată şi de Amazon. Însă la cât de populare sunt emisiunile lor, aceştia-şi merită mult mai mult banii decât multe alte show-uri sau filme efemere, zicem noi.
Dar poată că uneori geniile vor să plece cât încă sunt în apogeu, pentru a fi memoraţi astfel. Cert e că multor pasionaţi le va fi dor de ei.
Vezi mai jos prefaţarea acestui ultim episod, care va fi lansat la 13 septembrie 2024.
0
971
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!