Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Peste 20 de exemplare Ford Mustang din Moldova şi România, moderne şi clasice, au fost expuse şi au defilat la Chişinău

15 Octombrie 2024 - 11:40
Redacţia PiataAuto.md
Există unele modele de maşini respectate aproape unanim, dar, dacă ar fi să ne gândim câte exemplare ar fi în ţara noastră, probabil majoritatea dintre noi ar răspunde cu un număr mic, de câteva unităţi. Însă un număr de 25 de exemplare de Ford Mustang, moderne şi clasice, adunate în acelaşi loc din Chişinău, apoi mai şi defilând, lasă cu siguranţă o altă impresie, că pasiunea pentru acest mode e mult mai mare decât s-ar fi crezut.
Sâmbătă, 12 octombrie, două cluburi de pasionaţi de Mustang şi-au dat întâlnire la Chişinău — clubul „Mustang Club Moldova” şi „Mustang Club of Romania”. Circa 25 de exemplare au venit în parcarea de la „Port Mall”, pentru a fi expuse admiraţiei publicului timp de câteva ore.
Printre maşinile expuse au fost şi câteva exemplare care ar fi apreciate de orice colecţionar, de la ediţii fabricate la sfârşitul anilor 60 până la versiuni clasice cu tratament Shelby.
Emblema cobrei a putut fi observată şi pe exemplare mai noi, produse în secolul nostru, fapt care aminteşte că undeva, prin garajele pasionaţilor, şi în Moldova sau România există bijuterii rare, scoase la fel de rar la lumina zilei.
Desigur, au fost şi foarte multe exemplare din generaţia S550, care a fost produsă până de curând şi care a fost foarte apreciată, mai ales în ipostazele V8.
Ulterior, coloana de Mustang-uri a defilat prin Chişinău, într-un tur care a cuprins mai multe sectoare şi a durat circa o oră.
Mai târziu, proprietarii au putut să savureze condusul spre locaţii frumoase şi simbolice, inclusiv un cub de echitaţie cu cai la fel de frumoşi.
Iar toate aceste evenimente, organizate în comun de pasionaţii din Moldova şi România, au fost menite să marcheze 60 de ani de istorie Ford Mustang.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter